Njuter av en vild rabatt

Utanför vår förortsvilla

När jag tänker mig att chilla

Bakom häcken skadeglatt

Hör jag grannens gälla skratt

 Till vår trädgård ogräs flyr

Bort från grannen som dom skyr

Här i mångfald hålls det hov

Växter frågar ej om lov …

Sköna Gröna Äventyr.

Hej!

om_mig_151215

Jag heter Nina och det är jag som finns bakom namnet och firman Sköna Gröna Äventyr

Att jag med min bakgrund och två så starkt brinnande intressen som gjorda för att förenas skulle ge mig på att driva eget igen är inte så förvånande för de som känner mig. Men att det skulle förgrena sig som det gjort hittills fanns inte ens i min fantasi trots att den är livlig. Som en trädgård är min firma kan man säga. Det jag trodde skulle växa bra går sisådär och sånt jag inte ens sått växer så det knakar. Ett spännande grönt äventyr i ordens rätta bemärkelse.

Denna webbsida är inledningsvis främst ett skyltförnster för Sköna Gröna Äventyrs trädgårdskläder. Men jag kommer fylla på med mer produkter när tiden är rätt och mitt hopp står till ett rafflande 2016.

Om vi nu fokuserar på trädgårdskläderna så utgörs de av två grenar: Basplagg och Skördefest

Basplagg

Det kommer finnas ett mindre antal modeller som alltid skall kunna beställas om det inte finns ett färdigt plagg i webbutiken som passar. Basplaggen är tänkta att vara enkla med småfinesser, tidlösa, bekväma och lättskötta.

Skördefest

Här kommer det finns udda och kanske lite pikanta plagg men helt säkert många klänningar som funkar alldelens utmärkt för lite trädgårdsarbete….innan skördefesten drar igång. Plagg inspirerade av Tasha Tudor, trädgård och vintage-arbetskläder i allmänhet.

 

Alla produkter som Sköna Gröna Äventyr erbjuder formges och tillverkas av mig i min syateljé.

 

Tack för att du tittade in.

Hoppas du gillar vad du ser här och att du kontakta mig om du undrar över något.

 

Välkommen åter!